KIRŞEHİR / ÇİÇEKDAĞI - Çiçekdağı Borsa İstanbul Atatürk İlkokulu

Yaşar ERKAL - Okul Müdürü

1976 yılında Çiçekdağı’nda doğdu. İlk ve orta öğrenimini Çiçekdağı’nda tamamladı. Gazi Üniversitesi Kırşehir Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü bitirdikten sonra Yozgat ili Aydıncık İlçesi’nde sınıf öğretmeni olarak görev yaptı. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Yönetimi, Denetime, Planlamasa ve Ekonomisi alanında yüksek lisans yaptı. Kırşehir Çiçekdağı Kızılcalı Yeniköy İlkokulun’da sınıf öğretmenliği yaptıktan sonra Acı İlköğretim Okulu, Osman Şevki İlköğretim Okulu ve Osman Şevki İlkokulunda okul müdürlüğü, Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu’nda kurucu Müdürlük yaptı. İlçe Milli Eğitimde şube müdürlüğü ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2018 yılı Ağustos ayından itibaren Çiçekdağı İMKB Atatürk İlkokulu Müdürlüğü görevini sürdürmektedir.